Acasă Primar de Brașov Bătaie de joc! Primarul vrea ca aleșii locali să-i voteze proiectele cu...

Bătaie de joc! Primarul vrea ca aleșii locali să-i voteze proiectele cu ochii închiși, fără să studieze materialele (VIDEO)

1

După ședința extraordinară de ieri, 28 decembrie, reprezentantii partidelor PSD și PNL au atacat dur practicile primarului Coliban. Nici consilierul local Ciprian Chiricheș nu a întârziat să aducă în fața brașovenilor câteva lămuriri cu privire la inițiativa din partea Fundației Ion Țiriac și modul „grăbit și mereu nepregătit” al primarului USR.

„Încă de la început, vreau să vă spun că niciun om sănătos la cap nu ar refuza o astfel de investiție, dar circul este generat de domnul primar, în mod voit și se face o manipulare grosolană încercând să inducă opinia publică în eroare.”, a transmis consilierul local.

Printr-un filmuleț publicat pe pagina sa de Facebook, Ciprian Chiricheș a arătat internauților inclusiv procedura de lucru a unui consilier local, demonstrând astfel că, nici la data de 29.12.2023, „NU SUNT DOCUMENTE ÎN REGISTRATURĂ” privind inițiativa Fundației Ion Țiriac. „Cum putem noi să votăm un punct, fără a avea documentele, fără să știm ce votăm. (…)„Atrag atenția că nu este prima dată când suntem puși într-o astfel de situație”, a adăugat consilierul local.