Acasă Social Bărbat din Rupea reținut de polițiști după ce și-ar fi agresat soția

Bărbat din Rupea reținut de polițiști după ce și-ar fi agresat soția

Poliția Orașului Rupea efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu persoana bănuită în stare de reținere, pentru săvârșirea infracțiunilor de „violență în familie”, „lipsire de libertate în mod ilegal” și „distrugere”.

 

La data de 12 decembrie a.c., în jurul orei 10:00, Poliția Orașului Rupea a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie ar fi fost agresată fizic și împiedicată să părăsească locuința de către soțul său.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la adresa indicată, respectiv la o locuință de pe strada Republicii, din orașul Rupea. După efectuarea cercetărilor la fața locului, s-a constatat faptul că, în urma unui conflict între soți, care a degenerat, bărbatul ar fi lovit-o pe femeie și i-ar fi distrus telefonul mobil, iar atunci când acesta a încercat să părăsească locuința, bărbatul ar fi împiedicat-o să plece, folosind forța.

Astfel, polițiștii au întocmit un formular de risc, din care a reieșit faptul că există pericol iminent de violență asupra persoanei vătămate, iar pe numele bărbatului agresiv a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

De asemenea,  după ce a fost condus la sediul unității și în urma administrării probatoriului, polițiștii au dispus reținerea bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea acestuia în Centru de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști, în cadrul dosarului penal constituit pentru săvârșirea infracțiunilor de „violență în familie”, „lipsire de libertate în mod ilegal” și „distrugere”, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea.