Acasă Administrativ Banda special destinată autobuzelor RATBV, plină de mașini (FOTO)

Banda special destinată autobuzelor RATBV, plină de mașini (FOTO)

0

Cu ocazia evenimentului „Forța Zu 2023” la Brașov, banda de circulație 1 a fost destinată special autobuzelor RATBV. Acest lucru s-a făcut pentru a facilita transportul numărul mare de călători, la eveniment.

Prima bandă a fost despărțită de celelalte prin câteva conuri de dirijare a traficului, alături de marcaje de ocolire. Mai mult de atât, au existat și câteva indicatoare temporare care indicau că banda din margine este destinată autobuzelor.

Șoferii nu au ținut cont de noile reguli, iar traficul a devenit insuportabil. Autobuzele au fost nevoite să aștepte minute bune pentru a se deplasa câțiva metri. Între timp, Primăria Brașov a postat pe pagina de TikTok un videoclip în care prezenta cât de eficientă este banda destinată autobuzelor. Din păcate, acel TikTok a fost realizat în condiții ideale, care au fost posibile doar în scurte intervale orare, realitatea fiind de fapt alta.

Această măsură de dirijare a traficului rutier nu este prima care încurcă transportul public. Cu câteva luni în urmă s-a luat decizia ca toate vehiculele care vin de pe Strada Lungă să ofere prioritate celor care circulă dinspre și înspre Poiana Brașov. Se pare că nimeni nu a ținut cont că majoritatea autobuzelor care circulă pe acea rută, vor fi încurcate de noua prioritate. De cele mai multe ori, șoferii consideră că drumul lor către Poiană este mult mai important, decât zecii de călători care sunt blocați în autobuz la câțiva metri de stație.

Articolul precedentNepalezii au rupt ringul la Oktoberfest (VIDEO)
Articolul următorAdio primărie pentru Allen Coliban! Candidează Adrian Veștea!