Acasă Administrativ Adio primărie pentru Allen Coliban! Candidează Adrian Veștea!

Adio primărie pentru Allen Coliban! Candidează Adrian Veștea!

0

Primarul Allen Coliban va fi probabil printre puținii primari din Brașov care reușesc să obțină un singur mandat în fruntea administrației locale!

Actualul Ministru al Dezvoltării, Adrian Veștea și-a arătat intenția de a candida pentru Primăria Brașov. Anunțul l-a făcut în EXCLUSIVITATE pentru Transilvania365! În aceste condiții, actualul primar nu are nicio șansă, mai ales că nu a făcut mai nimic în Brașov. În același timp, Adrian Veștea vine pe caii mari. Este omul care a construit un aeroport de la zero, singurul din țară de altfel. Numai acest lucru îi asigură ministrului confortabilul loc I la alegerile locale. Cu atât mai mult cu cât acum este și Ministru la Dezvoltare. Dacă liberalul a demonstrat ceva în ultimii ani, cu proiecte concrete, actualul primar și-a prezentat neputința și eșecurile!

Chiar dacă la început de an useristul stătea încă bine în sondaje, se pare că între timp lucrurile s-au schimbat mult. Brașovenii nu trec ușor peste faptul că în mandatul său, primarul Allen Coliban a băgat milioane de lei în echipa de fotbal, iar în loc de performanțe, FC Brașov s-a ales cu o retrogradare. De asemenea, alegătorii nu au gustat nici încercarea aleșilor USR de a interzice accesul brașovenilor la ședințele PUBLICE ale Consiliului Local Brașov. Noroc ca au intervenit instituțiile statului și i-a pus la punct pe useriști. Culmea, aceștia susțineau că vor ”deschide primăria brașovenilor”. Doar că le-a închis-o în nas în loc să o deschidă.

Lipsa proiectelor mari este iar un minus pentru primarul Coliban. Acesta a început proiectele fostului primar, nu se poate identifica cu 1-3 proiecte mari pe care să le fi dus de la început până la sfârșit. La început de mandat vorbea de ”plantat semințe”. Se intră pe al patrulea an de mandat, iar semințele primarului nu au mai ”încolțit”. Un exemplu este mult discutatul parc IUS. Acesta a fost doar o vrăjeală electorală, mai ales că vorbim despre un teren privat.

O altă bilă neagră este raportul Curții de Conturi. La Brașov s-au găsit multe probleme, iar Curtea de Conturi a transmis clar: IDENTIFICAREA ȘI RECUPEREA PREJUDICIULUI!

Lista poate continua.

Cât despre numărul mare de urmăritori pe Facebook și Instagram, primarul Allen Coliban stă bine, doar că mai bine de jumătate dintre cei care comentează sunt din alte județe sau membrii de partid care doar asta fac zilnic.

Articolul precedentBanda special destinată autobuzelor RATBV, plină de mașini (FOTO)
Articolul următorArs SACRA Sibiu prezentat la Budapesta
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.