Acasă Local ”Avocata” care a vrut să interzică accesul brașovenilor la ședințele CL, noul...

”Avocata” care a vrut să interzică accesul brașovenilor la ședințele CL, noul președinte al USR Brașov

0
Consilierul local USR care habar nu are de legislația și constituția României, a fost unsă președinte al Organizației Municipale din Brașov. Este vorba despre Beatrice Moraru, individa care se laudă că este avocat, dar care a încercat să interzică accesul brașovenilor la ședințele PUBLICE ale Consiliului Local. Deci un consilier cu studii juridice care nu a aflat nici până acum că la ședințele Consiliului Local poate participa oricine, mai ales presa. Drept dovadă că femeia este total pe lângă subiect reiese și dintr-un comentariu în care ”avocatul” Beatrice îi intreabă pe ziariști dacă au avut… acreditare pentru a participa la ședințe 🙂
Vorbim despre o reprezentantă cu funcție de conducere a unui partid care pe toate rețelele de socializare vorbește despre…TRANSPARENȚĂ. Culmea, administrația USR este singura din istoria Brașovului care a încercat să interzică brașovenilor accesul la ședințe.
”Filiala municipală USR Brașov și-a ales o nouă conducere.
Duminică, 5 iunie, a avut loc Adunarea Generală a organizației municipale USR PLUS Brașov, în cadrul căreia membrii au ales, prin vot democratic, componenţa structurilor statutare de conducere, arbitraj și control pentru următorul mandat, în contextul încheierii mandatului precedent.
Noul președinte al USR PLUS mun. Brașov este Beatrice Moraru, consilier local și liderul grupului USR PLUS din Consiliul Local Brașov. Îi urăm mult succes lui Beatrice, care va conduce organizația, împreună cu noua echipă a Biroului Local, timp de 1 an”, susține USR PLUS într-un comunicat.
Ce spune AVOCATUL POPORULUI!
https://youtu.be/YoTNFN3mdyI
Articolul precedentFamiliile au obligația de a întocmi dosare personale pentru bonele încadrate cu contract de muncă
Articolul următorParlamentul European vrea să oprească vânzarea mașinilor cu ardere internă din 2035. Decizia va aparține statelor UE
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.