Acasă Sănătate-Educație Avem WC-ul în fundul curții, nu avem apă curentă, canalizare sau gaz,...

Avem WC-ul în fundul curții, nu avem apă curentă, canalizare sau gaz, dar avem E-Factura

0

Cum să îi prostești pe români să mai cheltuie niște bani cu semnătura digitală care bineînțeles ți-o VINDE câteva firme?

Cum să cheltui cu programele de contabilitate care la rândul lor costă câteva sute de lei, cum să te faci că lupți împotriva evaziunii, dar să îi omori tot pe cei mici, pe adevărații contribuabili, adică cei mai buni plătitori de taxe și impozite.

Așa a înțeles Guvernul Ciolacu să lupte împotriva evaziunii și a risipei bugetare, să pună biciul tot pe cei mici. Dar oare cât vor mai rezista?

Taxele cu forța de muncă sunt cele mai mari din Europa, iar oamenii de afaceri sunt tot mai ”gâtuiți” pe zi ce trece, cu tot felul de aberații, de taxe și impozite. Ultima găselniță a guvernării PNL-PSD este semnătura digitală și E-factura. Alți bani, altă distracție, mai ales pentru micii contribuabili care abia mai rezistă. Toate aceste achiziții sunt pe bani, nu a venit statul român să ajute măcar firmele mici, nu. În același timp, vreo 4 firme încasează bani frumoși pentru furnizarea semnăturii digitale. Posibil să fie combinația cuiva. Clar că acum, cu această obligativitate, aceste firme se vor îmbogăți. Pentru că pe semnătură nu dai bani o singură dată și gata. Nu, plătești anual, la fel și pentru programele de contabilitate. Că așa se toacă banii aiurea la firmele din România.

În timp ce Guvernul Ciolacu se luptă cu ”balaurii întruchipați” din mediul de afaceri,la țară, oamenii încă mai așteaptă să aibă energie electrică, gaze naturale sau canalizare. Pentru că avem E-factură, dar nu avem apă curentă și canalizare, iar WC-ul este tot în fundul curții…Asta e România!

Cum va funcționa E-factura prin satele unde nici internetul nu a ajuns, poate explică tot aceste minți luminate din Guvernul României.

sursa foto: focuspress