Acasă Social AUR Brașov va oferi asistență juridică gratuită tuturor celor ce au nevoie...

AUR Brașov va oferi asistență juridică gratuită tuturor celor ce au nevoie de ajutor (VIDEO)

0

În cadrul conferinței de presă săptămânale AUR Brașov, din 09 februarie, a fost prezentat Alexandru, un tânăr și profesionist avocat, care în 2021 a dat în judecată Statul Român pentru restricțiile din pandemie și care s-a alăturat echipei.

„Alexandru reprezintă, pentru organizația AUR Brașov, un câștig având în vedere expertiza sa profesională, experiența în tot ceea ce înseamnă apărarea drepturilor cetățenilor, nu doar ai Brașovului dar și ai întregii Românii. Este un om care-și va aduce aportul, prin cunoștințele pe care le are, într-un proiect pe care-l va demara la sediul nostru din strada Lungă, nr. 20.”, a declarat deputata AUR, Ana Loredana Predescu.

„AUR ajută oamenii în mod direct, acordă audiențe chiar și în stradă, chiar și în timpul protestelor, oferă oamenilor sfaturi și îi cheamă la sediu pentru a-i sprijini pe mai departe. Acest sprijin se va concretiza la sediul nostru sub formă de opinie juridică gratuită.

În fiecare joi, în intervalul 17-19, orice cetățean al județului Brașov este așteptat la sediu să își spună problema, iar noi, juriștii de la partid, vom încerca să-i ajutăm, să îi ghidăm”, a declarat Alexandru, noul jurist al AUR Brașov.