Acasă Actualitate Au furat o biclicletă, dar au avut o mare surpriză. Ce au...

Au furat o biclicletă, dar au avut o mare surpriză. Ce au pățit doi hoți(VIDEO)

0

Pe 18 septembrie, în jurul orei 18.50, un cetățean, care se deplasa pe o stradă din municipiul Brașov, a anunțat telefonic unitatea de poliție după ce a observat că doi tineri transportă pe brațe o bicicletă ce are un sistem antifurt aplicat la una dintre roți.

Față de coordonatele date de persoana care a făcut sesizarea, polițiștii s-au deplasat în zona indicată și l-au identificat inițial pe unul dintre cei doi tineri ce se afla în posesia bicicletei și care fusese prins de către bărbatul care a făcut sesizarea. Ulterior polițiștii l-au identificat și pe celălalt tânăr participant și au stabilit că ambii sunt din comua Tărlungeni, județul Brașov.

Bicicleta astfel recuperată a fost înapoiată deținătorului, căruia polițiștii i-au transmis și recomandări cu privire la modul de asigurare a bicicletei cu sistemul antifurt, astfel încât, pe viitor, acțiunile de acest tip să fie descurajate de către cei care intenționează să sustragă biciclete identificate în spații deschise, precum scările de bloc.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit de polițiști și instrumentat sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora.

Articolul precedent1 din 2 elevi este amenințat, umilit sau agresat fizic la școală. Principalele metode prin care părinții îi pot ajuta pe cei mici
Articolul următorNumărul de pașapoarte eliberate scade de la lună la lună. 976 mai puține pașapoarte decât în luna iulie