Acasă Actualitate ATENȚIE! Cetățenii sunt rugați să se recenzeze în regim de urgență

ATENȚIE! Cetățenii sunt rugați să se recenzeze în regim de urgență

0

Prefectura Brașov, Direcția Județeană de Statistica, Primarii UAT-urilor din județul Brașov roagă cetățenii să se recenzeze în regim de urgență la punctele fixe amenajate de către Primarii , la numerele de telefon comunicate de către fiecare Primărie sau la recenzorul care îi vizitează la reședință.

Trebuie recenzați toți membrii gospodăriei care trăiesc pe raza județului Brașov. Și copiii au dreptul să fie recenzați , și ei au dreptul la o grădiniță, o școală , profesori, o viață mai buna. Recenzați toți membrii gospodăriei inclusiv copiii.

Răspundeți recenzorilor de pe raza județului Brașov. Recenzarea are că obiect Reședință (locul în care fiecare cetățean trăiește) și nu domiciliul din cartea de identitate.

Primăriile din localitatea în care trăim trebuie să ne poată oferi facilitați pentru un nivel de trai mai bun.

Domiciliul din cartea de identitate este în evidențele altor instituții.

Rugam chiriașii să se recenzeze acolo unde locuiesc efectiv deoarece Recensământul dorește DOAR a face o radiografie a stării populației și locuințelor și nu are nici o legătură cu celelalte instituții ale statului.

Fiți cetățeni responsabili!

Ultima zi de recenzare: 24 iulie.

Articolul precedentVernisajul expoziției „Sensuri” va avea loc la Galeria Europe în data 22 iulie
Articolul următorCel mai mare terminal RAT va fi construit lângă Gara Brașov. Va avea 12 peroane, acoperiș verde și panouri fotovoltaice (FOTO)