Acasă Actualitate Atenție, brașoveni! Hoții de biciclete lucrează intens

Atenție, brașoveni! Hoții de biciclete lucrează intens

0

Trei persoane reținute pentru comiterea unor infracțiuni de furt calificat în Brașov.

Trei tineri au fost reținuți de către polițiștii brașoveni în urma unor investigații care i-au implicat în comiterea mai multor furturi de biciclete.

Polițiștii din Secția 3 Poliție Brașov au demarat cercetările în urma sesizărilor primite la data de 7 iulie curent, în legătură cu furtul a două biciclete din subsolul și de pe balconul unor locuințe.

După efectuarea anchetei, polițiștii au identificat doi tineri din Brașov și Ghimbav drept principalii suspecți. S-a stabilit că aceștia ar fi comis încă două furturi de biciclete în noaptea următoare, tăind cablurile antifurt. În acest caz, au beneficiat de ajutorul unui complice, un tânăr de 18 ani din Brașov.

Polițiștii au reușit să recupereze cele patru biciclete furate prin demersurile întreprinse.

În urma acestor aspecte, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru furt calificat și au dispus reținerea celor trei suspecți pentru 24 de ore, fiind conduși la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Investigațiile sunt coordonate de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, iar la finalizarea anchetei va fi propusă o soluție legală.