Acasă Administrativ Ascultați și vă minunați! „Moșierul” Allen Coliban! Pentru primarul Brasovului funcționarii sunt...

Ascultați și vă minunați! „Moșierul” Allen Coliban! Pentru primarul Brasovului funcționarii sunt „servitori” (VIDEO)

0

În timpul unei ședințe a Consiliului Local, primarul Allen Coliban a avut o atitudine care lasă de dorit față de angajații din sistemul public. După modul în care se exprima asupra functionarilor publici din administrația locală, primarul pare că are apucături de moșier. Acesta numește angajații din sitemul public „servitori”, când de fapt, acest cuvânt se referă la o persoană care muncește la stâpân sau care este „slugă”.

Nu este admisibil să aveți genul acesta de atitudine față de niște servitori ai serviciului public.”, a spus primarul Allen Coliban.

Acesta a fost corectat de către președintele de ședință al Consiliului Local, atrăgându-i totodată atenția asupra limbajului folosit.

Când ajungem la punctul legat de DEX, vă voi răspunde. Până atunci lăsați-mă să-mi termin expozeul. Nu e treaba dumneavoastră să corectați pe nimeni!”, i-a răspuns Allen Coliban președintelui de ședință al Consiliului Local.

 

Articolul precedentȘcoala de vară internațională Transilvania Creative Camp revine în 2023
Articolul următorCamera de Comerț și Industrie Brașov anunță deschiderea apelului de proiect aferent PR Centru 2021-2027