Acasă Administrativ Așa arată un loc de joacă în Cluj. La Brașov când vom...

Așa arată un loc de joacă în Cluj. La Brașov când vom vedea așa ceva?

0

Tot mai multe orașe din țară depășesc cu mult Brașovul ma capitolul investiții! Dacă recent Oradea a început să atragă tot mai mulți turiști, Clujul sta foarte bine la proiecte finalizate. Dar proiecte de interes comunitar, nu SF-uri care se adresează unei categorii mici de locuitori. Doar Brașovul stă pe loc, din punctul de vedere al infrastructurii și investițiilor.

La Cluj s-a finalizat recent un nou parc, în timp ce în Brașov, nu s-a mai construit un parc nou de foarte mult timp. Mai mult de atât, aici parcurile deja existente se află într-o stare de degradare.

Primăria Cluj-Napoca a realizat un nou loc de joacă în cartierul Mănăștur. Zona fostei centrale termice a fost transformată într-un spațiu de calitate, primitor și util. Administrația orașului susține că investițiile în sport și educație sunt cele mai eficiente investiții din lume, în timp ce administrația noastră pare dezinteresată de acest subiect.

Proiectul de la Cluj a inclus demolarea centralei termice care se afla între blocuri – str. Primăverii nr.4 – Grigore Alexandrescu nr. 2 – și amenajarea în loc a unei zone de relaxare, socializare și mișcare, cu arbori cu balot prevăzuți pentru plantare, sistem de irigație, aparate de joacă, aparate de fitness în aer liber, covor cauciucat și alte dotări.

Chiar dacă alte orașe pot face asemenea investiții în viitorul copiilor, un astfel de proiect pare un vis greu de imaginat pentru administrația din Brașov.

Articolul precedentRomânia este locul I în UE în ceea ce privește decesele în accidente rutiere
Articolul următorO victorie şi o înfrângere pentru juniorii de la FC Braşov în meciurile contra celor de la FC Hermannstadt