Acasă Social Aro Palace anunță că a semnat pentru a intra într-un acord de...

Aro Palace anunță că a semnat pentru a intra într-un acord de franciză cu Hyatt Hotel Corporation

1

Aro Palace SA anunță că a semnat, pe 14 februarie a.c., scrisoarea de intenție pentru a intra într-un acord de franciză cu Hyatt Hotel Corporation, în urma căruia hotelul Aro Palace Brașov va intra în familia internaționala de hoteluri a renumitei mărci Hyatt. Se așteaptă ca hotelul să fie operat sub numele „Hyatt Regency, Aro Palace Brasov”.

 „Suntem încântați să facem primii pași pentru a deveni parte din familia Hyatt și să aducem standardele acesteia de clasă mondială în România,” a declarat Attila Joos, CEO al Aro Palace S.A.. „Combinând excelența în servicii marca Hyatt cu expertiza noastră asupra culturii și tradițiilor locale, vom îmbunătăți capacitatea Aro Palace de a atrage oaspeți din întreaga lume și de le oferi o experiență unică.”

După cum a spus Daniela Florea, vicepreședinte al Consiliului de Administrație al Aro Palace S.A., „Suntem nerăbdători să colaborăm cu Hyatt pentru a aduce un suflu nou acestei destinații de primă clasă care a ajuns să definească orizontul Brașovului turistic și suntem încântați de oportunitatea unică de a revigora farmecul iconic al aripii vechi a hotelului, dezvoltând în același timp o soluție integrată pentru revenirea în piața ospitalității unei părți a proprietății care a fost inactivă din 2014.”

„Aro Palace face un pas important în strategia definită pentru a dezvolta acest activ foarte important din portofoliul nostru. Dintre toate mărcile de top din ospitalitate pe care le-am luat în considerare, Hyatt este fără îndoială o alegere excelentă, suntem entuziasmați să pornim împreună pe acest drum”, a spus Radu Roșca, președinte executiv al Transilvania Investments, fondul de investiții care controlează 85% din acțiunile Aro Palace SA.

Profesorul F. IUNIUS, CEO al winsed.swiss, a declarat: „Suntem onorați de rolul cheie pe care l-am avut în acest prim pas către un acord de franciză între Aro Palace SA și Hyatt. Această colaborare nu doar semnifică o dezvoltare remarcabilă pentru industria ospitalității românești, dar se aliniază și cu misiunea winsed.swiss de a facilita parteneriate strategice care redefinesc managementul hotelier și experiențele oaspeților.”

Hyatt Hotels Corporation, cu sediul central în Chicago, este o companie internațională de prim rang în domeniul ospitalității, ghidată de misiunea sa de a avea grijă de oameni, astfel încât aceștia să poată fi cei mai buni. La data de 30 septembrie 2023, portofoliul companiei includea peste 1.300 de hoteluri și proprietăți all-inclusive în 76 de țări de pe șase continente.