Acasă Anunțuri ANUNȚ

ANUNȚ

0

Această informare este efectuată de Druta Andreea Adriana cu domiciliul în comuna Barcea, sat Podoleni, strada Crinului nr. 220, judetul Galaţi, ce intenționează să solicite de la S.G.A. Braşov, aviz de gospodărire a apelor pentru investiția: Elaborare PUZ Construire cabană turistica, ce se va realiza în oraşul Predeal, localitatea Timişu de Sus, strada Bradului numărul 4, județul Braşov.

Ca rezultat al realizării investiției vor rezulta ape uzate menajere care vor fi evacuate în bazin etanş vidanjabil dispus pe amplasamentul studiat.

Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată, timp de 7 zile de la data ultimului anunt.

Persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii, recomandări se pot adresa solicitantului după data de 21.04.2024.