Acasă Actualitate Angajări și la Brașov! Directoratul Național De Securitate Cibernetică scoate la concurs...

Angajări și la Brașov! Directoratul Național De Securitate Cibernetică scoate la concurs 18 posturi

0

Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC) organizează o serie de concursuri pentru angajarea a 18 persoane, ca personal contractual, pe o perioadă nedeterminată. Posturile sunt scoase la concurs în cadrul Direcției Generale Operațiuni Tehnice – Direcția Intervenție Rapidă la Incidente. Poziția este de Expert investigații digitale și analiză malware, iar locurile sunt repartizate câte unul în aproape fiecare județ. Excepție face Bucureștiul, unde numărul de locuri valabile este 5.

În prima fază, 16 experți își vor desfășura activitatea în Direcția Generală Operațiuni Tehnice – Direcția Intervenție Rapidă la Incidente și vor avea responsabilități de răspuns la incidente cibernetice în județele menționate, în București și în județele:
Bacău
Bihor
Bistrița – Năsăud
Brașov
Buzău
Cluj
Constanta
Dolj
Galați
Iași
Timiș
Municipiul București
𝐃𝐚𝐭𝐚-𝐥𝐢𝐦𝐢𝐭𝐚̆ 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐝𝐞𝐩𝐮𝐧𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐝𝐨𝐬𝐚𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢: 𝟎𝟒.𝟎𝟖.𝟐𝟎𝟐𝟑, 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟕:𝟎𝟎.
Dosarul de înscriere poate fi depus în format electronic, la adresa de email : concurs-DGOT-04@dnsc.ro. Documentele necesare pentru dosar pot fi depuse și în format letric, la secretariatul comisiei de concurs, la sediul DNSC din Str. Italiană 22, Sector 2, 020976 București, România, între orele 09:00-17:00, telefon: 0742999650.
Articolul precedentAtenție la mesajele false online care anunță moartea anumitor persoane în urma unor accidente!
Articolul următorBRAȘOV. Mesaje RO-Alert transmise în bătaie de joc, la 20 de minute după ce a trecut potopul (FOTO)