Acasă Actualitate Alexandra Crivineanu: „Votul nostru de astăzi, al consilierilor locali PSD Brașov a...

Alexandra Crivineanu: „Votul nostru de astăzi, al consilierilor locali PSD Brașov a fost unul pentru a sprijini agenții economici din Municipiul Brașov”

0

Alexandra Crivineanu, consilier local PSD, a explicat votul pe care l-au acordat consilierii locali PSD Brașov, în cadrul ședinței extraordinare de ieri, 19 martie.

Votul nostru de astăzi (19.03), al consilierilor locali PSD Brașov a fost unul pentru a sprijini agenții economici din Municipiul Brașov, în demersul lor de a-și autoriza activitățile/ investițiile la Primăria Brașov. Debirocratizarea de care se plâng cu toții, procesele intentate asupra Primăriei legat de întârzierea emiterii “Acordului de primar”, numeroasele discuții cu reprezentanții din HORECA, ne-au dus către acest vot “pentru”, nicidecum pentru încălcarea sau eludarea legii. Legat de toate celelalte autorizații sau acorduri din partea instituțiilor abilitate la nivel național, numai acelea sunt îndreptățite să le solicite și, conform legii să sancționeze lipsa lor sau orice altă formă de abatere privind activitatea agentului comercial.
Partidul Social Democrat a susținut mereu antreprenorii, de la micile afaceri până la marile companii, iar atunci când vine ocazia de a vota un proiect în beneficiul acestora sau pentru ușurarea muncii acestora, noi răspundem mereu afirmativ.”, a declarat Alexandra Crivineanu.