Acasă Local Alexandra Crivineanu (PSD): Brașovul verde, un alt eșec al administrației USR

Alexandra Crivineanu (PSD): Brașovul verde, un alt eșec al administrației USR

0

Pasul de la promisiuni la lucrări concrete, misiune imposibilă pentru administrația Coliban.

Liderul de grup al consilierilor locali social-democrați, Alexandra Crivineanu aduce în atenția opiniei publice lipsa totală de preocupare a administrației locale asupra parcurilor și zonelor verzi ale Brașovului.

“ Doresc să atenția asupra acestui subiect, pentru că de-a lungul ultimilor ani, în special când nu era primar, Allen Coliban a fost foarte interesat de problemele mediului din România, promițând ulterior brașovenilor, în campania electorală, un oraș verde.
Ajuns astăzi la Primărie, Coliban a uitat subit orice fel de deziderat cu privire la capitala verde a României, abandonând rând pe rând proiectele asumate și calcă pe urmele celor pe care, până acum aproape doi ani îi critica vehement.
Brașovul decade de la o lună la alta, parcurile și zonele verzi fiind lăsate de izbeliște: iarbă netunsă, peisaje dezolante, investiții 0 în amenajare și înfrumusețare, locurile de joacă pentru copii degradate și murdare, lipsa toaletelor publice, dar și a oricăror măsuri care ar da un aspect plăcut acestor zone.
Un parc în fiecare cartier – proiect promis în campanie nu apare nici măcar pe hârtie, în birourile de unde se face “o altfel de administrație”.
Din păcate, calitatea aerului, praful și mirosurile pestilențiale au rămas aceleași, iar ideea mini-pădurilor urbane s-a șters brusc din memoria administrației USR de la Brașov.
Îl întreb, evident retoric, pe domnul primar, unde sunt facilitățile promise bicicliștilor? O altă categorie pentru care a promis că schimbă metehnele vechii administrații. La o simplă plimbare prin oraș nu e greu de observat faptul că până și pistele trasate pentru aceștia s-au șters, totul fiind doar praf în ochii brașovenilor.” spune Alexandra Crivineanu

“ Domnule primar, Brașovul nu mai are timp! Brașovenii nu mai au răbdare! Orașul nostru are nevoie de dezvoltare, de o dinamică a investițiilor, de proiectele mult promise, pentru care ați fost votat – acelea care urmau să ne schimbe calitatea vieții. Nu mai e timp de lamentări, de promisiuni pe rețele de socializare sau de delegații la finalul cărora rămân doar…niște idei.” adaugă liderul de grup al social-democraților.

Articolul precedentÎn ultimele 24 de ore, la Brașov au fost transmise 6 mesaje RO-ALERT din cauza animalelor sălbatice
Articolul următorStimulente pentru angajarea elevilor şi studenţilor pe perioada vacanţei