Acasă Local Alexandra Crivineanu (PSD): Brașovul “moare” pe zi ce trece, sub administrația USR

Alexandra Crivineanu (PSD): Brașovul “moare” pe zi ce trece, sub administrația USR

0
Primarul Coliban, rămas în urmă la capitolul “Brașovul sănătos”.
Altă minciună marca USR!

Dacă în campania electorală promitea brașovenilor servicii medicale de calitate, astăzi, după doi ani de management în fruntea Primăriei, primarul Brașovului se laudă doar cu dezbateri și hub-uri în domeniul sănătății.

Alexandra Crivineanu, liderul de grup al consilierilor locali social-democrați spune că managementul defectuos de la conducerea Primăriei Brașov duce și la lipsa unui sistem medical integrat și de calitate.

Ajuns în Primărie cu tot felul de lozinci și cu mult fast, Coliban este imaginea eșecului în administrația locală. Promisiunile de transformare peste noapte a Brașovului într-un oraș “cu grijă pentru toți” au fost date dispărute, după 2 ani de mandat.
În calitate de membru al Comisiei pentru activităţi ştiinţifice, social – culturale, muncă, familie, educative, sportive, agrement, tineret, religie, învăţământ, sănătate şi protecţie socială, atrag atenția că acest trend nu mai poate continua în Primăria Brașov. Sub guvernarea locală Coliban-USR, Brașovul “moare” pe zi ce trece.

Domnule Coliban, sub pretextul că “vă pasă” ați promis brașovenilor acces facil și permanent la servicii medicale de calitate.
Unde sunt centrele de permanență ce urmau să asigure servicii gratuite, în regim de gardă? Ne-ați dat drept exemple Oradea sau Timișoara (care au 17, respectiv 8 centre de permanență), însă Brașovul a rămas tot la stadiul de 3 astfel de locații. Cartierele brașovene au nevoie de centre medicale de permanență, pentru toate categoriile – asigurați, neasigurați, copii, persoane în vârstă, persoane greu deplasabile sau cu dizabilități.
Unde este mult promisa Direcție de Sănătate și Asistență Medicală al cărei obiectiv era creșterea accesului la servicii medicale de calitate, ce urma a fi înființată în subordinea Primăriei? Unde este autospeciala de consultații la domiciliu, pe care urma sa o puneți la dispoziția Centrelor de permanență, prin Hotărâre de Consiliu Local și prin care promiteați că rezolvați problema consultațiilor la domiciliu pentru persoanele în vârstă, greu deplasabile, cu dizabilități?

Ați aruncat cu praf în ochii brașovenilor și i-ați determinat să prindă încredere în niște vorbe ce se dovedesc a fi goale și lipsite de orice fel de adevăr concret.
Din păcate, accesul brașovenilor la servicii medicale de calitate se dovedește, după doi ani de mandat, că nu a reprezentat un obiectiv prioritar al administrației locale USR.

Articolul precedentMedalii de bronz obținute de șaguniști la un concurs internațional de științe
Articolul următorAu început lucrările la noul cămin studențesc al Universității Transilvania. Va avea 100 de camere (FOTO)