Acasă Local Alexandra Crivineanu (PSD): Brașovul este astăzi un oraș lăsat de izbeliște

Alexandra Crivineanu (PSD): Brașovul este astăzi un oraș lăsat de izbeliște

0

Liderul grupului de consilieri locali PSD, Alexandra Crivineanu atrage atenția Primăriei Brașov că este momentul ca, măcar acum, în ceasul al doisprezecelea, să se concentreze pe problemele reale ale orașului.

„În materie de gospodărire a orașului, lucrurile au început să devină din ce în ce mai dezolante. Așa cum e firesc și cum face orice bun administrator în curtea sa, curățenia orașului ar trebui să fie prioritară pentru administrația USR. Brașovenii sunt din ce în ce mai nemulțumiți de aspectul gri, prăfuit și neîngrijit al orașului. Iarbă netunsă în parcuri și în zonele verzi ale cartierelor, locuri de joacă pentru copii lăsate de izbeliște, bănci deteriorate, străzi prăfuite, asfalt erodat, trotuare găurite și denivelate, copaci netoaletați și garduri verzi netunse, toate acestea fac din Brașovul ce ar fi trebuit să strălucească, un oraș mediocru.
Domnule primar, ați promis un Brașov verde, cu aer curat, cu parcuri pe suprafețe extinse! Unde sunt toate acestea?
Ba mai mult, vă lăudați la nivel național că ați demarat cel mai mare parc pe platforma Rulmentul și când colo…lacătele de pe porțile fostei fabrici sunt tot la locul lor.
În birouri se pregătesc strategii, studii, în teren vedem gropi și nicio viziune clară, nicio direcție către care să vedem că se îndreaptă orașul. Ni se spune că Brașovul va fi un oraș al mobilității verzi, că se pregătesc masterplanuri, că se vor accesa bani europeni.

Alexandra Crivineanu spune că situația în care s-a ajuns este foarte gravă și că lipsa de interes a conducerii Primăriei stârnește nemulțumiri în rândul locuitorilor, dar și în rândul turiștilor.

„Lucrurile nu mai trebuie lăsate să funcționeze din inerție. Un oraș de talia și renumele Brașovului trebuie să își păstreze standardele în materie de curățenie, aspect, peisagistică, să rămână atractiv pentru turiști și un model de bună practică la nivel național sau internațional. Primarul nostru se plimbă, face poze și încheie parteneriate. Fără niciun fel de rezultate.”

Articolul precedentMinisterul Mediului a emis o derogare pentru împuşcarea a 13 urşi care produc pagube în Covasna
Articolul următorContinuă deszăpezirea Transfăgărășanului. Stratul de zăpadă depășește 5 metri (FOTO+VIDEO)