Acasă Administrativ Alexandra Crivineanu: „Cer DEMISIA viceprimarului Flavia Boghiu”

Alexandra Crivineanu: „Cer DEMISIA viceprimarului Flavia Boghiu”

Alexandra-Ioana Crivineanu cere demisia viceprimarului Flavia Boghiu! Motivul invocat este proasta gestionare și lipsa de interes față de situația persoanelor fără adăpost din Brașov. Mai mult de atât, Alexandra Crivineanu susține că Flavia Boghiu se contrazice singură. Dacă ieri viceprimarul susținea că centrul pentru persoane fără adăpost nu are nevoie de pază și supraveghere din partea poliției, mai târziu, a fost nevoită să cheme echipajele pentru asigurarea ordinii și liniștii.

„În calitate de consilier local, lider de grup al PSD Brașov îi cer DEMISIA viceprimarului Flavia Boghiu – cea care se prezintă în fața brașovenilor ca fiind expert în asistență socială și comunitară, pentru proasta gestionare și totalul dezinteres față de situația persoanelor fără adăpost din Brașov!

Ieri, în sedința Consiliului Local, după ce afirma că Centrul pentru persoane fără adăpost NU are nevoie de pază sau supraveghere din partea Poliției Locale, tot ieri se cerea deja, printr-o adresă, asigurarea ordinii și liniștii la același centru de pe strada Zizinului‼

Își acoperă incompetența și managementul defectuos cu hârtii! Asta fac ei! Incompetența viceprimarului Boghiu se reflectă pe zi ce trece în inacțiunile domniei sale și, mai grav, se simte pe pielea celor 21 de persoane cazate în condiții greu de imaginat, pe strada Zizinului.

Demisia este un act de onoare și încă vă mai poate salva din reputație, stimată doamnă!”, a transmis Alexandra-Ioana Crivineanu.