Acasă National Adrian Veștea: ”Peste 823 milioane de lei vor finanța 74 de proiecte...

Adrian Veștea: ”Peste 823 milioane de lei vor finanța 74 de proiecte din 33 de județe”

Cum a decurs prima săptămână de lucru din poziția de ministru al Dezvoltării pentru Adrian Veștea? În cadrul Programului Național de Investiții “Anghel Saligny” au fost semnate 74 de dosare pentru localități din 33 de județe, în valoare de aproximativ 823.000.000 lei.
Am intrat în forță în prima săptămână plină de lucru la Minister și am analizat împreună cu echipa mea câteva zeci de proiecte finanțate de noi prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”.
Așa cum am promis, este misiunea coaliției de guvernare și a mea în calitate de ministru, ca nici o comunitate din România să nu fie neglijată, de la Carei la Medgidia și de la Calafat la Rădăuți. Satele românești și micile orașe, comunitățile care sunt în dificultate și cărora le este imposibil să își finanțeze singure obiectivele importante de infrastructură, sunt in fiecare zi pe agenda și în preocupările mele.
Zilele acestea am revizuit și semnat 74 de dosare pentru localități din 33 de județe, în valoare de aproximativ 823.000.000 lei. Acest efort de finanțare va ajuta la modernizarea infrastructurii rutiere, dezvoltare sau refacere de drumuri de interes local, extindere, modernizare sau reabilitare a rețelelor de apă și canal în zeci de localități.
Primul pas către bunăstare este normalitatea.” a declarat Adrian Veștea.