Acasă Social Adrian Veștea: „O mare bucurie pentru mine să vorbesc în a doua...

Adrian Veștea: „O mare bucurie pentru mine să vorbesc în a doua zi de Paște, la Ucea, despre păstrarea tradițiilor și despre bogăția culturală a Țării Făgărașului”

0
Ministrul Adrian Veștea a vorbit luni, 06 mai, despre păstrarea tradițiilor noastre, despre solidaritatea comunității și despre bogăția culturală a Țării Făgărașului, la cea de-a treia ediție a evenimentului „Tezaure Brașovene”. Acest eveniment este organizat de Centrul Cultural „Reduta” și de Consiliul Județean Brașov.
„O mare bucurie pentru mine să vorbesc în a doua zi de Paște, la Ucea, despre păstrarea tradițiilor noastre, despre solidaritatea comunității și despre bogăția culturală a Țării Făgărașului, la cea de-a treia ediție a evenimentului „Tezaure Brașovene”. Acest eveniment este organizat de Centrul Cultural „Reduta” și de Consiliul Județean Brașov.
La Ucea, o comunitate bine administrată, cu numeroase proiecte în desfășurare, l-am felicit pe primarul Adrian Grovu pentru dedicarea sa față de comunitate. Sunt convins că, pe 9 iunie, locuitorii din comuna vor continua să susțină echipa liberală pentru a păstra direcția bună în care merg.
În Hârseni, l-am susținut pe primarul liberal Daniel Dâmboiu, împreună cu colegii mei Cristina Vecerdi, Șerban Tudorică, Liviu Cocoș și Mihai Donțu la prezentarea candidaților PNL pentru alegerile din 9 iunie. Ne bazăm pe echipa liberală din Hârseni și pe primarul Daniel Dâmboiu pentru a continua implementarea proiectelor care transformă comunitatea.
Țara Făgărașului, prin istoria și oamenii săi, nu poate fi decât liberală! Iar noi, liberalii brașoveni, avem datoria să aducem în fața oamenilor cei mai buni reprezentanți ai locului pentru a continua dezvoltarea acestei zone!”, a declarat candidatul PNL la Consiliul Județean Brașov