Acasă Administrativ Adrian Veștea: 49 de noi contracte de finanțare, în valoare totală de...

Adrian Veștea: 49 de noi contracte de finanțare, în valoare totală de 628.923.186,32 de lei

0

Adrian Ioan-Veștea, Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a făcut pe pagina sa de Facebook un rezumat al investițiilor în infrastructura din întreaga țară. Astăzi, ministrul a semnat 49 de contracte de finanțare, în valoare totală de 628.923.186,32 de lei, pentru modernizarea și reabilitarea infrastructurii rutiere, înființarea sau extinderea rețelelor de alimentare cu apă și a celor de canalizare.

„Investim în infrastructura din întreaga țară!

Am semnat astăzi, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, 49 de noi contracte de finanțare, în valoare totală de 628.923.186,32 de lei, pentru modernizarea și reabilitarea infrastructurii rutiere, înființarea sau extinderea rețelelor de alimentare cu apă și a celor de canalizare, modernizarea stațiilor de epurare și construirea de poduri.”, a transmis Adrian Ioan-Veștea, Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Articolul precedentExercițiu ISU la Teliu, supravegheat de Comandantului Operațiunilor de Salvare (COS) și Directorilor Operațiunilor de Salvare Medicală (DSM)
Articolul următorZiua Națională de Curățenie sărbătorită și la Feldioara. Peste 50 de elevi și 20 de săteni