Acasă Administrativ Acțiuni de dezinsecție la Săcele

Acțiuni de dezinsecție la Săcele

0
Primăria Municipiului Săcele, în colaborare cu SC Gabi&Mazi SRL, va efectua o acțiune de dezinsecție pe domeniul public în noaptea de miercuri spre joi, 2-3 august 2023, după ora 21:00.
”Dezinsecție pe domeniul public, miercuri , 2 august.
Primăria Municipiului Săcele în colaborare cu firma SC Gabi&Mazi SRL va efectua în noaptea de miercuri spre joi, 2-3 august 2023, după ora 21.00, servicii de dezinsecție pe suprafața domeniului public al Municipiului Săcele.
În acest sens facem apel către cetățeni, asociații de locatari, agenți economici și instituții publice să efectueze activitatea de dezinfecție pe proprietăți, clădiri și în subsolul blocurilor, concomitent cu acțiunea municipalității.
De asemenea, rugăm apicultorii din municipiu să ia toate măsurile necesare în zilele de 2- 3 august 2023 pentru ca acțiunea să nu afecteze viața albinelor.
În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfăşurarea acțiunilor pe domeniul public, perioada de efectuare a activităților va fi reprogramată.” au declarat reprezentanții Primăriei Municipiului Săcele.
Articolul precedentArbitrul desemnat să judece la TAS procesul de licenţiere al FC Braşov s-a retras
Articolul următor79,37%: rata finală de promovare, înregistrată la examenul național pentru definitivare în învățământ