Acasă Social Accident rutier la Sânpetru provocat de un șofer băut

Accident rutier la Sânpetru provocat de un șofer băut

0

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și “vătămare corporală din culpă”.

În fapt, la data de 30 iulie 2022, în jurul orei 17.15, pe raza localității Sânpetru din județul Brașov a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autovehicule.

În urma producerii accidentului rutier au rezultat două victime, respectiv cei doi conducători auto, un bărbat, în vârstă de 39 ani, din localitatea Prejmer, județul Brașov și un tânăr, în vârstă de 28 ani, din județul Vrancea, care au fost preluați și transportați la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Procedându-se la testarea celor doi conducători auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, în cazul bărbatului, în vârstă de 39 ani, rezultatul a fost 1,08 mg/l alcool pur. În consecință, acestuia i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.