Acasă Social Accident pe Calea București cu trei autoturisme implicate (FOTO)

Accident pe Calea București cu trei autoturisme implicate (FOTO)

0

La intersecția străzilor Calea București și Uranus din municipiul Brașov a avut loc o coliziune între trei autovehicule în urma căreia a rezultat o victimă. ”Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier. Traficul se desfășoară alternativ, dirijat de polițiștii rutieri aflați la fața locului”, a spus agent șef principal de poliție, Daniel Zontea, reprezentantul IPJ Brașov.

Articolul precedentNereguli peste nereguli! Amenzi de peste 100000 lei date de inspectorii sanitari veterinari brașoveni
Articolul următorSe caută medic de familie la Vama Buzăului! Primăria pune la dispoziție întreaga infrastructură medicală!(FOTO)
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.