Acasă Administrativ A rămas cum s-a stabilit! Șerban Todorică noul președinte, Ciprian Sterpu, vicepreședinte

A rămas cum s-a stabilit! Șerban Todorică noul președinte, Ciprian Sterpu, vicepreședinte

0

Alianța PNL-USR funcționează la Consiliul Județean Brașov, chiar dacă la nivel de Consiliu Local ruptura între cele două tabere s-a produs imediat după alegerile locale. Paradoxal, aleșii USR sunt și la putere, dar și principalii opozanți ai PNL. Totuși, când e vorba de funcții, userișii trec peste toate și votează cu PNL, tocmai pentru a-și păstra un post de vicepreședinte ocupat în prezent de Zoltan Szenner.

La fel s-a întâmplat și azi când s-a votat ca atribuțiile de președinte al Consiliului Județean Brașov să fie preluate de Șerban Todorică, iar noul vicepreședinte să fie Ciprian Sterpu. Acesta din urmă a obținut 23 de voturi din partea aleșilor județeni.Singurii pierzători din toată această mișcare sunt social-democrații, dar nu ar fi prima dată. Din păcate aceștia mimează opoziția de aproape două mandate, fiind mai mult de decor la ședințele Consiliului Județean Brașov. În aceste condiții, nici nu au cum să crească vreodată, mai ales că ei se mulțumesc cu puțin.

Într-o altă ordine de idei, PNL rămâne cu toată puterea la nivel de județ, cu largul concurs al useriștilor. PSD rămâne cu ”buza umflată” ca întotdeauna, iar reprezentanții Pro România sunt împărțiți. Unul joacă cu PNL, altul cu PSD.

 

 

Articolul precedentMiercuri vor fi premiați șefii de promoție de la cele 18 facultăți ale Universității Transilvania Brașov
Articolul următorDAN AIR a introdus din nou curse Brașov-Malaga. De data asta poate nu se răzgândesc cum au făcut luna trecută
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.