Acasă National A.P.P. atacă Ordonanțele antiromânești. Mai multe plângeri depuse

A.P.P. atacă Ordonanțele antiromânești. Mai multe plângeri depuse

0

A.P.P., așa cum a anunțat, a atacat astăzi 13 septembrie 2022, atât O.U.G. 27/2022, cât și O.U.G. 119/ 1.09.2022 cu modificările și completările aduse la producerea și furnizarea energiei electrice și a gazelor, publicată în MONITORUL OFICIAL nr. 864 din 1 septembrie 2022.

A.P.P. folosind toate pârghiile legale de atac împotriva acestor Ordonanțe antiromânești, astăzi a depus mai multe plângeri și sesizări, simultan, astfel:

1) A.P.P. a depus Plângere Penală împotriva Ministrului Energiei, Virgil – Daniel Popescu, pentru abuz în serviciu și subminarea intereselor naționale.

2) A.P.P. a depus sesizare oficială la Avocatul Poporului, adresată doamnei Renate Weber – avocat al poporului, cu solicitarea de a sesiza de urgență C.C.R., în temeiul Art. 15, Al.1, Lit 1, din Legea 135/1997.

3) A.P.P. a depus la Parlament mai multe amendamente și propuneri de modificare radicală asupra mai multor articole din cele două Ordonanțe, pe care le considerăm dezastruoase, atât pentru consumatorul casnic român, cât și pentru mediul antreprenorial.

Codrin Ștefănescu – Secretar General al A.P.P.