Acasă Social A mers la cumpărături, dar „a uitat” să achite

A mers la cumpărături, dar „a uitat” să achite

0

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov –  Secția 3 Poliție efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu persoana bănuită în stare de arest preventiv, după ce ar fi furat mai multe produse dintr-o unitate comercială.

 

La data de 09 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov –  Secția 3 Poliție s-au deplasat la sediul unei unități comerciale din municipiul Brașov, după ce au fost sesizați cu privire la furtul unor produse alimentare și băuturi alcoolice din incinta magazinului.

În urma verificărilor întreprinse, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat în vârstă de 46 de ani, care ar fi părăsit magazinul având asupra sa produse alimentare și băuturi alcoolice, a căror contravaloare nu ar fi achitat-o.

Astfel, prejudiciul a fost recuperat iar în continuare, în urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reținut și depus în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă pentru o perioadă de 24 de ore.

De asemenea, după prezentarea de către procuror, în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, pe numele bărbatului a fost emis un mandat de arestare prevenitivă pentru 30 de zile.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “furt calificat”, iar cercetările sunt continuate de polițiști sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.