Acasă Social A furat o mașină și a plecat cu ea, deși nu avea...

A furat o mașină și a plecat cu ea, deși nu avea permis

0

Polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și “furtul în scop de folosință”.

În fapt, la data de 15 septembrie 2022, în jurul orei 10.05, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 49 ani, care conducea un autovehicul pe raza localității Recea, din județul Brașov.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere, iar autovehiculul ar fi fost sustras spre a fi condus pe drumurile publice.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.