Acasă Administrativ A fost inaugurată baza sportivă ultramodernă din Feldioara! Obiectivul, de aproape 7...

A fost inaugurată baza sportivă ultramodernă din Feldioara! Obiectivul, de aproape 7 milioane de lei, a fost finanțat de Ministerul Dezvoltării

0
Duminică, 14 aprilie, a avut loc inaugurarea complexului sportiv din Feldioara. Adrian Ioan Veştea, ministrul dezvoltării, alături de  Siegfried Muresan, Şerban Todorică-Constantin, George Scripcaru, Mihai Cătălin Văsii, Cristina Vecerdi, Sebastian Rusu, Gabriel Andronache și Mihai Veștea l-a felicitat pe Sorin Taus, primarul comunei Feldioara și a oferit premii tuturor sportivilor care au făcut cinste comunei.
„Am participat ieri cu mare bucurie la inaugurarea bazei sportive din Feldioara, un complex modern, prevăzut cu teren pentru fotbal și un teren multifuncțional pe care se pot derula activități sportive precum handbal, baschet, volei și tenis.
Obiectivul, de aproape 7 milioane de lei, a fost finanțat de Ministerul Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiții, și va putea fi utilizat de toți iubitorii sportului din comună, dar și din localitățile învecinate.
Știu că realizarea acestei baze sportive este un deziderat al comunității din Feldioara, fiind, de altfel, singura construită în mediul rural, în județul Brașov, și-l felicit pe colegul meu Sorin Taus, primarul comunei, pentru implicarea de care a dat dovadă, făcând posibil ca aici, la Feldioara, tradiția sportului pentru toţi şi a sportului de performanță să continue!
Sorin Taus este un exemplu pentru orice om de administrație și-i doresc succes în continuare!”, a declarat candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea.

VIDEO. Duminică, la Feldioara va fi inaugurată o bază sportivă ultramodernă! Investiția se ridică la 6,8 milioane de lei