Acasă Actualitate VIDEO. Duminică, la Feldioara va fi inaugurată o bază sportivă ultramodernă! Investiția...

VIDEO. Duminică, la Feldioara va fi inaugurată o bază sportivă ultramodernă! Investiția se ridică la 6,8 milioane de lei

2

Vineri, 12 aprilie, la sediul PNL Brașov, a avut loc o conferință de presă la care a participat ministrul Adrian Veștea și primarul comunei Feldioara, Sorin Taus. Edilul a prezentat câteva proiecte realizate de-a lungul anilor de mandat și a anunțat că duminica aceasta, 14 aprilie, va inaugura o bază sportivă ultramodernă.

„Într-adevăr, la Feldioara sunt multe proiecte, multe investiții, multe dintre ele pe fonduri europene.

Numai în ultimul an pot să vă spun că am inaugurat sediul nou al Primăriei pentru că întotdeauna mi-am dorit ca Feldioara să devină un pol de dezvoltare pe toată zona. În acest sens, am făcut foarte multe lucruri și aici mă refer la aducerea în zonă a poliției zonale, a secției de jandarmi, am creat primul SMURD din afara Brașovului, la Feldioara. De asemenea, avem un centru de permanență, birou de evidență a persoanelor, iar acum avem și liceu. 

Toate acestea pot face ca Feldioara să devină acel pol de dezvoltare pe  care ni-l dorim.”, a explicat primarul.

Feldioara va avea o bază sportivă ultramodernă, unică în județul Brașov. Investiția se ridică la 6,8 milioane de lei!

„În urma strategiei pe care am elaborat-o, am lucrat foarte mult la educație, sănătate, infrastructură, turism și cultură.

Acum, vă invit duminica aceasta, 14 aprilie, să inaugurăm o nouă bază sportivă, o bază unică în județul Brașov, ultramodernă. Este un proiect ambițios, prin Compania Națională de Investiții, un proiect în valoare de 6,8 milioane de lei. 

Aici tinerii noștri vor putea să facă sport de performanță și sport de masă. Este foarte important să ne îndreptăm și spre tineret, spre sport, căci sportul înseamnă sănătate.”, a anunțat liberalul Sorin Taus.

 

YouTube video