Acasă Infractional A acroșat un autovehicul după ce s-a urcat beat la volan

A acroșat un autovehicul după ce s-a urcat beat la volan

0

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 18 august 2022, în jurul orei 19.10, un bărbat, în vârstă de 50 ani, care conducea un autovehicul pe strada Pavilioanele CFR, din municipiul Brașov, a acroșat un autovehicul, aflat parcat, în urma evenimentului rutier rezultând doar pagube materiale.

Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 1,15 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Articolul precedentLiterele de pe Tâmpa și clădirea Primăriei, iluminate sâmbătă seara în roșu, alb și verde de Ziua Națională a Ungariei
Articolul următorPrins de polițiști băut și drogat la volan