Acasă Actualitate 5 dintr-o lovitură! Accident într-o intersecție din Brașov(FOTO)

5 dintr-o lovitură! Accident într-o intersecție din Brașov(FOTO)

0

În jurul orei 20.00, la intersecția străzii Lămâiței cu strada Grâului, din municipiul Brașov, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme.

În dinamica accidentului, cele două autoturisme au ricoșat în alte trei autovehicule parcate.

“În urma evenimentului, au rezultat cinci autoturisme avariate și două victime, care au primit îngrijiri medicale la fața locului, dar au fost refuzat transportul la spital.

La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a spus Daniel Zontea, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Articolul precedentDAN AIR joacă alba-neagra cu zborurile de pe aeroportul Brașov. Dimineață avea ruta Brașov-Malaga, seara a scos-o!
Articolul următorPeste 7 milioane de lei prin PNRR pentru “Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe”, la Săcele
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.