Acasă Local 48 de coșuri de gunoi, încorporate cu dispenser de pungi pentru patrupede,...

48 de coșuri de gunoi, încorporate cu dispenser de pungi pentru patrupede, au fost montate în Brașov

0

Mai puține excremente de la animalele de companie pe străzile din Brașov! Acest lucru ni-l dorim cu toții! Soluționarea acestei situații depinde însă foarte mult de educație și de bun-simț.

De acum, pe străzile din municipiul Brașov se vor găsi 48 de coșuri de gunoi, încorporate cu dispenser de pungi, în 31 de locații utilizate îndelung de proprietarii de câini de unde cei care își plimbă animalele de companie vor putea să ia pungi pentru a curăța după ”partenerii blănoși”. Brașovenii sunt încurajați să arunce ulterior deșeurile la coșul de gunoi special amenajat pentru acest lucru.

Să sperăm că pungile igienice vor fi folosite cu responsabilitate, iar dispenserele nu vor fi distruse. Totul depinde de bunăvoința și intențiile de a se comporta civilizat ale posesorilor de câini.

Am amplasat 48 de coșuri de gunoi, încorporate cu dispenser de pungi, în 31 de locații utilizate îndelung de proprietarii de câini. Astfel, vom facilita curățenia și igiena din municipiul Brașov, diminuând neplăcerile create de lipsa unor locuri speciale, în care mizeria poate fi aruncată.

👏 Vreau să le mulțumesc colegilor din Primărie, de la Serviciul Amenajare Spații Verzi, pentru realizarea acestui proiect. Desigur, acestea sunt primele coșuri amplasate, urmând ca pe viitor, în funcție de necesități, să instalăm și în alte zone din orașul nostru frecventate de stăpânii animalelor de companie.
➡️ Atașat puteți vedea lista zonelor în care aceste coșuri de gunoi au fost amplasate. 🚮 Ne dorim un oraș curat, în care posesorii de câini să își poată plimba animalele de companie fără astfel de inconveniente.” a declarat viceprimarul Sebastian Rusu pe pagina sa de Facebook.

Articolul precedentReducerea birocrației și extinderea educației sunt vectorii transformării digitale
Articolul următorUn târg de Crăciun din România se află în top 10 al celor mai frumoase din Europa