Acasă Administrativ 30% este gradul de ocupare pentru zborurile charter cu plecare din Brașov...

30% este gradul de ocupare pentru zborurile charter cu plecare din Brașov spre Antalya și Creta

0
Începând cu vara anului 2023 vor exista trei zboruri charter pe săptămână, două spre Antalya şi unul spre Creta, cu plecare de pe Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav, singurul aeroport construit de la zero în România postbelică.
Aceasta este oferta Tour Operatorului Paralela45 care a programat primul zbor spre Antalya în 16 iunie şi primul zbor spre Creta în 19 iunie şi a pus în vânzare pachete turistice care cuprind transportul, 7 nopţi de cazare la destinaţie, transferurile şi asistenţa turistică.
Un zbor spre Antalya se va desfăşura în perioada 16 iunie – 22 septembrie, fiind operat cu compania Animawings, iar cel de-al doilea este programat să înceapă pe 17 iunie, cu operare până pe 29 septembrie de către compania HiSky.
Cursele spre Creta-Heraklion vor avea loc săptămânal, în intervalul 19 iunie-25 septembrie, cu compania Animawings.
Aceste informaţii au fost prezentate de Alin Burcea, proprietarul Paralela 45, şi Ondina Dobriban, directorul general al Paralela 45, în cadrul unei conferinţe de presă organizate la terminalul Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav.
Potrivit agențiilor de turism, gradul de ocupare este în prezent cuprins între 25 și 30%, unul destul de bun având în vedere că abia s-au pus în vânzare.

 

 

 

 

Articolul precedentCând penibilul din PSD atinge cote alarmante! Ministrul Firea vrea tichete cadou de ”Ziua Bărbatului”
Articolul următorMonument istoric în Șcheii Brașovului pentru omagierea Junilor Brașovului
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.