Acasă Administrativ Ziua de curățenie națională a fost marcată din nou la Prejmer, alături...

Ziua de curățenie națională a fost marcată din nou la Prejmer, alături de voluntari

0

Cu ocazia „Zilei de curățenie națională”, voluntarii din cadrul școlilor din comunitate au participat alături de personalul Primăriei Prejmer la strângerea gunoaielor. Periodic se organizează astfel de activități prin care administrația îți dorește să ecologizeze și să igienizeze zonele cu probleme

„După acțiunile realizate pe malul râului Tărlung și Râului Negru, am ales din nou Pădurea și Mlaștinile Eutrofe de la Prejmer.

După aproximativ 2 ore și jumate de muncă, rezultatul a fost unul pe măsură, reușind să colectăm aproximativ 50 de saci de gunoi de pe o raza de aproximativ 9 hectare și foarte multe deșeuri de pe albia râului (cauciucuri, saltele, deșeuri electrice, etc).

Păstrarea curățeniei în zonele în care noi toți conviețuim nu este doar responsabilitatea unitățiilor administrativ teritoriale sau a statului, este responsabilitatea noastră, a fiecăruia dintre noi.  Haideți să păstrăm ce avem frumos, să dăm dovadă de spirit civic și să demonstrăm prin fapte că suntem una dintre cele mai civilizate, curate și educate comunități din Țara Bârsei. Este datoria noastră să protejăm locurile pe care le iubim, locul unde trăim sau unde călătorim.

Mulțumim pentru implicare tuturor voluntarilor, elevilor, echipei ADI INTERSAL Prejmer și operatorului de salubritate S.C. Hidro-Sal COM Prejmer. Un mediu mai curat începe cu tine!”, a transmis Apafi Mihai – Florin, Primarul comunei Prejmer.

Articolul precedentCristina Vecerdi: „În județul Brașov, 51 de localități vor beneficia de microbuze electrice pentru elevi”
Articolul următorPoluare la Brașov! În opoziție, liderii USR protestau zi se la în fața Primăriei Brașov. Unde sunt acum?