Acasă Social Vrei să mori de nervi? Circulă cu mașina între Ceasu Rău și...

Vrei să mori de nervi? Circulă cu mașina între Ceasu Rău și Făget! (FOTO)

0

În loc să prezinte soluții clare pentru decongestionarea traficului rutier din Brașov, în loc să scoată de la sertar proiectul privind construirea unui pod hobanat în zona gării, actualul primar al Brașovului organizează pe bani publici discuții unde invitații vorbesc despre lucruri cunoscute de brașoveni, dar care nu sunt puse în practică.

Primarul Allen Coliban nu a înțeles că soluții există pentru reducerea poluării, doar că nu sunt puse în practică. Au trecut doi ani de mandat, dar Brașovul nu are niciun parc în plus, nu are nicio alternativă la drumul spre Coresi, mirosul urât din oraș nu a dispărut, iar proiectul mult discutat pentru construirea unui pod hobanat a fost ”îngropat” de administrația USR. De precizat că inclusiv consilierii locali i-au propus primarului Coliban să inițieze și la Brașov ”vinerea verde”. Mai exact, brașovenii să beneficieze de o zi liberă pe mijloacele de transport în comun, așa cum deja procedează alte orașe din țară. Dar cum propunerea nu este a lui, primarul refuză să inițieze un astfel de proiect de hotărâre care ar fi susținut probabil de toți consilierii.

În acest timp, șoferii brașoveni, dar și turiștii, devin un pachet de nervi de câte ori circulă prin zone aglomerate cu ar fi intersecția de la Ceasu Rău.

 

Articolul precedentPrimarul din Victoria a mobilizat peste 300 de voluntari pentru Let’s Do It, Romania!
Articolul următorTransilvania365 a sesizat, conducerea Poștei a luat măsuri! (FOTO)
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.