Acasă Administrativ VIDEO Sunt 3 ani de când Codlea se dezvoltă cu ajutorul primarului...

VIDEO Sunt 3 ani de când Codlea se dezvoltă cu ajutorul primarului Cîmpeanu Mihai

Primarul Cîmpeanu Mihai sărbătorește trei ani de mandat în Codlea, mulțumind locuitorilor și evidențiind investițiile în învățământ. Proiecte precum modernizarea școlii de pe strada Horia și finalizarea școlii generale numărul 2 reflectă angajamentul pentru creșterea calității vieții cetățenilor. Vizionați videoclipul pentru mai multe detalii!
”𝐒𝐔𝐍𝐓 𝐃𝐄𝐉𝐀 𝟑 𝐀𝐍𝐈 𝐃𝐄 𝐂𝐀̂𝐍𝐃 𝐂𝐎𝐃𝐋𝐄𝐀 𝐒𝐄 𝐃𝐄𝐙𝐕𝐎𝐋𝐓𝐀̆ 𝐀𝐑𝐌𝐎𝐍𝐈𝐎𝐒 𝐏𝐑𝐈𝐍𝐓𝐑-𝐔𝐍 𝐏𝐀𝐑𝐓𝐄𝐍𝐄𝐑𝐈𝐀𝐓 𝐂𝐔 𝐃𝐔𝐌𝐍𝐄𝐀𝐕𝐎𝐀𝐒𝐓𝐑𝐀̆!
Iată că am ajuns la trei ani de când mi-ați acordat, prin vot, încrederea, dar și responsabilitatea de a fi primarul tuturor codlenilor!
Vă mulțumesc!
De asemenea, le mulțumesc și consilierilor locali PSD: Cîrstolovean Adriana, Terci Traian, Vlădău Nicolae, Bangălă Octavian, Rogoz Eugen, Adam Gheorghe, Vigheciu Paul, Nedeluț Ovidiu, USR: Săbădașu Alexandru(USR) și Dumitrescu Mihai, dar și domnului administrator public Ciolan Ștefan Octavian, care au susținut toate aceste proiecte!
Sunt 3 ani de când dumneavoastră mi-ați oferit responsabilitatea de a conduce, de a administra și a dezvolta localitatea în care trăim cu toții.
3 ani în care am demarat o serie de investiții, o serie de investiții care au un singur scop, creșterea calității vieții cetățenilor, adică creșterea calității vieții dumneavoastră.
Cel mai important lucru în acești 3 ani de mandat au reprezentat-o, bineînțeles, investițiile în învățământ, pentru că investițiile, învățământul de drept și de fapt sunt doar investiții în viitorul localității.
După cum bine știți, anul trecut s-a finalizat o investiție de 9 milioane de lei din fonduri proprii pentru ceea ce înseamnă corpul de școală de pe strada Horia numărul 5,  școală care se bucură de modernizare, consolidare și practic vorbim de o școală nou-nouță din punct de vedere al infrastructurii. Vorbim despre Școala Generală numărul 2 care s-a finalizat anul acesta într-un termen record de un an de zile, așa că toate discuțiile care au fost de a lungul timpului că vezi Doamne n-o să se termine au luat sfârșit începând cu acest an, pentru că școala a beneficiat de consolidare și de extindere pe verticală, pentru că vorbim de 7 săli de clasă în plus. Noi nouțe, dotate, bineînțeles, cu toate necesare, vorbim despre un lift pentru persoane cu dizabilități. Vorbim de pardoseli noi, vorbim de uși noi, vorbim de unități sanitare pe fiecare etaj în parte. Vorbim de instalație electrică nouă, vorbim de o școală nou-nouță la standarde europene.” a declarat Cîmpeanu Mihai.