Acasă Sănătate-Educație VIDEO. Sistemul Arcada Bionică – un protocol dezvoltat de Smile Dent Team...

VIDEO. Sistemul Arcada Bionică – un protocol dezvoltat de Smile Dent Team în implantologia dentară

0

După ani de cercetare și dezvoltare, echipa Smile Dent Team vine în întâmpinarea persoanelor care și-au pierdut dinții total sau parțial, au proteze dentare mobile sau chiar intervenții chirurgicale nereușite cu un protocol focusat pe implantologie și pe reconstrucția complexă a cavității bucale, utilizând tehnici de avangardă în stomatologia digitală. De la dinți reprodusi robotic până la utilizarea inteligenței artificiale.

Acest protocol a schimbat, până acum, viețile a peste 8. 547 de persoane.

Cum funcționează

Evaluare și pregătire: Pacienții beneficiază de un plan de tratament exact conceput pe baza unei radiografii panoramice sau a unui computer tomograf, realizate în clinică. Dacă mai există dinți sau implanturi care nu pot fi salvate, aceștia vor fi extrași. În același timp, vor fi plasate implanturi dentare în arcada superioară sau inferioară. Pentru zonele în care nu mai există os suficient, folosim implanturi speciale.

Digitalizare: Toate informațiile medicale din cavitatea bucală a pacientului sunt digitalizate și trimise echipei noastre de design, care va proiecta în câteva ore, viitoarea dantură a pacientului.

Creare și adaptare: Dinții pe care îi creăm sunt atât funcționali, cât și estetici. După finalizarea procesului de digitalizare, punem în practică schița digitală și în câteva ore, viitorii dinți ai pacientului se află și în format fizic. Dinții sunt perfect adaptați mișcărilor gurii și formei feței. O copie de rezervă a dinților va fi stocată în cloud, astfel încât în caz de urgență, modificările sau refacerile pot fi efectuate cu ușurință.

Pe www.arcadabionica.ro poți afla mai multe detalii despre acest protocol, de asemenea, poți solicita un kit informativ GRATUIT oferit de către Smile Dent Team, unde sunt incluse toate informațiile de care ai nevoie, pentru a ști ce presupune presupune o reabilitare completă a cavității bucale.

Despre Smile Dent Team

Smile Dent Team este o echipă multinațională de specialiști în reabilitarea orală, activă pe piață din 2013. Cu o experiență vastă în implantologie și stomatologia digitală, echipa noastră oferă soluții de ultimă generație pentru pacienții care necesită reconstrucții dentare complexe. Cu peste 8547 de zâmbete redate, ne mândrim cu dedicarea noastră în îmbunătățirea sănătății orale a pacienților noștri.

Suntem mândri să avem o echipă de peste 427 de specialiști distribuiți în cele 5 clinici din Chișinău, Iași, București, Brașov și Bergamo. Acești specialiști abordează zilnic cazuri complexe care includ stadii avansate ale bolii paradontale, accidente

grave sau erori medicale anterioare. Ne concentrăm în mod special pe rezolvarea cazurilor complexe care necesită soluții inovatoare.

YouTube video

 

Articolul precedentProiecte de eficientizare energetică pentru spitalele din Brașov (VIDEO)
Articolul următorComprest a amplasat containere de mari dimensiuni pentru deșeuri voluminoase