Acasă Turism VIDEO. Rezervația „Valea Zimbrilor”, de la Vama Buzăului, are acum un magazin...

VIDEO. Rezervația „Valea Zimbrilor”, de la Vama Buzăului, are acum un magazin de suveniruri

0
La finalul săptămânii trecute, cu ocazia Adunării generale a Asociației „Valea Zimbrilor – Vama Buzăului” a fost inaugurat magazinul de suveniruri din cadrul Rezervației „Valea Zimbrilor”.
„O investiției necesară la nivelul rezervației noastre dar și a Stațiunii Turistice Vama Buzăului, ce a fost realizată exclusiv din bugetul asociației ce administrează acest obiectiv turistic.
Turismul în Vama Buzăului a fost și continuă să fie nu doar o dorință a vămășenilor ci și o ambiție a mea personală în dezvoltarea sustenabilă a Comunei Vama Buzăului. Reamintesc faptul că la sondajul de opinie efectuat în anul 2008, 98% din vămășeni își doreau ca în localitatea noastră să se dezvolte turismul, iar Vama Buzăului să devină Stațiune Turistică. În anul 2018 am fost atestați prin Hotărârea Guvernului României ca Stațiune Turistică, în anul 2020 am primit certificarea de comunitate sustenabilă (prima localitate din România!) iar în anul 2023 am primit și atestarea de eco-destinație (a șaptea din România!).
Continuăm dezvoltarea turismului de calitate în Vama Buzăului, atât pentru turiștii care ne vizitează, dar și pentru prosperitatea comunității vămășene.”, a declarat Tiberiu Nicolae Chirilaș,  primarul comunei Vama Buzăului – Stațiune Turistică.
Vezi video aici!