Acasă Actualitate VIDEO Piața Sfatului este pustie, chiar dacă afară e cald. Primăria a...

VIDEO Piața Sfatului este pustie, chiar dacă afară e cald. Primăria a interzis terasele, dar a dat liber la…boschetari și cerșetori

0

Cât de trist arată Piața Sfatului fără terase!

În toată țara sunt terase în centrul vechi, doar la Brașov au fost închise!

Terase interzise, dar liber la cerșetori și bochetari în Piața Sfatului din Brașov!

Primăria Brașov nu pare să fie de partea proprietarilor de terase din Brașov, chiar dacă aceștia se numără printre cei care lasă lunar bani mulți la Finanțe ca taxe și impozite, dar și care țin în spate zeci de angajați. Conducerea administrației locale a dat vina chipurile pe un regulament…Numai că, nicăieri nu scrie concret că terasele nu au voie să funcționeze pe timp de iarnă sau ce reprezintă terasă sezonieră. Aceasta poate fi și vara și iarna și primăvara. Și dacă ar fi fost trecut ceva greșit în regulament, rolul administrației locale este să repare, să rezolve problemele comunității.

Dar, probabil că șefii primăriei au ținut cont de ”ginerele” unuia dintre consilieri care s-a arătat deranjat de terasele din centru, chipurile nu se putea plimba cu copilul prin centru. Probabil că individul a crescut în pădure. Dacă ar fi mers prin străinătate ar fi observat că peste tot sunt terase, prin toate orașele, indiferent că vorbim de iarnă sau de vară. Dar când stai doar pe Facebook, este greu să mai înțelegi realitatea.

Dacă tot au rămas locuri ”goale” prin interzicerea teraselor, zona s-a umplut imediat, dar cu bochetari, cu aurolaci. Vezi VIDEO!

 

 

YouTube video
YouTube video