Acasă Oameni faini la Brașov VIDEO. ”Oameni faini la Brașov”, invitat Radu Paul, realizator Cristi Florea

VIDEO. ”Oameni faini la Brașov”, invitat Radu Paul, realizator Cristi Florea

0

Cum vede politica, dar și pe politicienii din Brașov fostul consilierul local Radu Paul? Se întoarce în politică, este hotărât să se implice! În ce partid vrea să se ”înregimenteze”? Cum vede actuala conducere administrativă, dar mediul de afaceri brașovean? Răspunsul la aceste întrebări, dar și la multe altele le veți găsi în emisiunea ”Oameni faini la Brașov” de joi 17 august 2023, de la ora 17.00.

Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.transilvania365.ro, pe canalul de Youtube, dar și pe pagina de Facebook a ziarului!

YouTube video

Articolul precedentElevii vor primi corn și lapte până în 2029…de la GUVERN! Administrația locală i-a lăsat pe copii doi ani consecutiv fără produse
Articolul următorLa un pas de tragedie! 6 victime după ce remorca unui tractor s-a răsturnat (FOTO)
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.