Acasă Actualitate VIDEO Mai multe spații comerciale și piața Astra sub ape

VIDEO Mai multe spații comerciale și piața Astra sub ape

0

În urma ruperii de nori de astazi, piața Astra, dar și foarte multe spații comerciale din Galeria Orizont au fost inundate. Managementul Companiei Apa Brasov iese iar in evidenta, bineinteles, in mod negativ. Cu actionari majoritari Consiliul Judetean si Primaria Brasov, compania demonstreaza pe am ce trece ca este departe de asteptarile brasovenilor, mai ales cand ploua. Cu toate acestea, membrii din CA-ul companiei incaseaza lunar peste 3400 de lei, iar conducerea echivalentul la cateva mii de euro lunar! Da, se incaseaza sume uriase de bani, dar vedem cu totii se ce intampla la o ploaie scurta. Inundatii peste inundatii, totul din cauza canalizarii care nu face fata.

Astazi, zeci de strazi si spatii comerciale au fost inundate. Cine plateste pentru pagubele produse? Primaria condusa de Allen Coliban? Membrii CA trimisi de Consiliul Judetean sa doarma pe sume uriase de bani?
Ar trebui schimbata acum toata conducerea, sa plece acasa si conducerea si membrii CA care nu stiu decat sa isi incarce buzunarele cu bani, bineinteles, trimisi acolo pe linie de partid sau din prietenie.

 

YouTube video