Acasă Social VIDEO. Ionel Goidescu, candidat la Primăria Brașov: „În Brașov sunt foarte multe...

VIDEO. Ionel Goidescu, candidat la Primăria Brașov: „În Brașov sunt foarte multe lucruri care trebuie rezolvate din punct de vedere al mediului și al protecției mediului”

0

Ionel Goidescu, fostul primar al orașului Predeal, a fost prezent la emisiunea „Oameni faini la Brașov”, realizată de jurnalistul Cristi Florea.

Candidatul ADN la Primăria Brașov a prezentat proiectele pe care le-ar implementat  dacă brașovenii îi vor da șansa de a ajunge în scaunul de primar al Brașovului.

„În Brașov sunt foarte multe lucruri care trebuie rezolvate din punct de vedere al mediului și al protecției mediului, al zonei de trafic urban și tot ceea ce înseamnă, în fond, poluarea.

La vremea respectivă, în 2016, când am venit cu programul prevedeam, printre altele, construcții de parcuri atât în zonele adiacente zonelor locuite, cât și pe vechile platforme industriale.

Mai mult decât atât, la vremea respectivă, aveam o discuție cu privire la mall-ul din zona Centrului Civic, căci vedeam mult mai corect ca acolo să fie o zonă de verdeață, o parc tematic.”, a explicat Ionel Goidescu.

YouTube video