Acasă Social VIDEO Într-o oră se decide soarta DAN AIR pe Aeroportul Brașov. Va...

VIDEO Într-o oră se decide soarta DAN AIR pe Aeroportul Brașov. Va zbura sau nu?

0

Matt Ian David a anunțat faptul că într-o oră se va comunica decizia finală Dan Air în ceea ce privește suspendarea zborurilor de la Brașov. Discuțiile au durat atât de mult tocmai fiindcă s-a așteptat până în ultima clipă un răspuns al autorităților/instituțiilor statului la problemele semnalate de către compania aeriană.

 

Am discutat cu colegii mei. Votul în acest moment este 2 la 2. Managerul de întreținere, pentru faptul că nu se află organizație de întreținere la Brașov este pro suspendare, directorul de sol este pentru continuarea operațiunilor de zbor, directorul de zbor spune da, atât timp cât Romatsa nu reprezintă o piedică, managerul de training, care se ocupă de instruirea personalului, spune NU atât timp cât nu există susținerea Romatsa.” a declarat Matt Ian David.

Matt Ian David mai trebuie să voteze. Acesta mai are de analizat încă o dată documentele, dar a declarat că dacă va exista susținere din partea Romatsa, el își dorește ca zborurile să fie operate de pe Aeroportul Brașov.

YouTube video