Acasă Social VIDEO Imagini de groază dintr-un local din centrul Brașovului. 125 de operatori...

VIDEO Imagini de groază dintr-un local din centrul Brașovului. 125 de operatori economici brașoveni sancționați

0

Din ce în ce mai multe controale ale ANPC la Brașov. Au fost verificați 131 de operatori economici și doar la 6 nu au fost găsite nereguli. De departe, cele mai mari probleme au fost identificate la un local din centrul Brașovului.

”In perioada 25.05.2022 – 27.05.2022 in cadrul CRPC Brasov a avut loc Caravana Consumatorilor, au fost verificati 131 de operatori economici printre care si locatiile Roata Norocului si Luther Brasserie.Au fost date 125 de invitatii.” este mesajul postat pe pagina de Facebook ANPC, însoțit și de un video cu imagini grăitoare.

Localul cu probleme din centrul Brașovului a fost menționat de către Horia Constantinescu, președintele ANPC, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

”BRASSERIE LUTHER BRASOV

Daca in alte locatii, bautura o aduc ospatarii in roaba, cu muzica si artificii, in aceasta locatie din Brasov (pare ca prea departe de ochii colegilor sau avand parghiile potrivite, asa cum ne-a sugerat chiar administratorul: “-Salutari de la….”) bautura este probabil carata de gandaci!
Pare ca au o scoala de dresaj, unde micutele vietuitoare invata si engleza! (administratorul vorbea cu ei, in filmare)…
Daca tot ne amentiati, invatat fiind chiar de catre colegul nostru zgomotos, aveti si verticalitatea sa aratati adevarul din spatele inchiderii temporare…sau nu!”
Articolul precedentExpoziţia „Jucării, păpuși și jocuri” se deschide la Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului
Articolul următorÎn Brașov nu mai există nicio tabără școlară de stat. Înainte de 1989, județul Brașov avea 10 tabere