Acasă Administrativ VIDEO. George Scripcaru: „Noi, la Brașov, avem astăzi un dezastru și un...

VIDEO. George Scripcaru: „Noi, la Brașov, avem astăzi un dezastru și un blocaj de 4 ani. 4 ani de amatorism, incompetență, jaf din din banul public și prejudiciu”

0

Joi, 9 mai, peste 1.000 de liberali brașoveni și nu numai, au participat la lansarea candidaților PNL din județul Brașov pentru alegerile din 9 iunie!

George Scripcaru, candidatul coaliției PSD-PNL, a fost prezent la eveniment și a prezentat proiectele de care consideră că Brașovul are cea mai mare nevoie și, de asemenea, a vorbit despre carențele pe care le identifică la momentul acest în administrația locală.

„Să pierzi patru ani de zile din viața unui oraș nu este mult, este foarte, foarte mult. Un an de zile dacă se pierde, pierzi ritmul și implicit competiția cu celelalte municipii din România este dezastru. Noi, la Brașov, avem astăzi un dezastru și un blocaj de 4 ani; 4 ani de amatorism și incompetență; 4 ani de jaf din din banul public și prejudiciu; 4 ani de bătaie de joc la adresa brașovenilor. 

De aceea am decis și am fost convins de Nicolae Ciucă că trebuie să revin în administrația publică locală și să candidez din partea PNL. Brașovul trebuie să fie deblocat și să își recapete locul lângă celelalte municipii de talia lui, din România.”, a declarat George Scripcaru.