Acasă Administrativ VIDEO. George Scripcaru: „Brașovul are un buget sugrumat de incompetență și este...

VIDEO. George Scripcaru: „Brașovul are un buget sugrumat de incompetență și este îndatorat, fără motiv, de administrația Coliban și Boghiu”

0

Astăzi, 05 aprilie, la sediul PNL Brașov a avut loc o conferință de presă la care au participat Adrian Veștea, candidat la președinția CJ Brașov și George Scripcaru, candidat la Primăria Brașov.

Fostul primar al Brașovului, George Scripcaru și-a arătat dezamăgirea față de transformarea orașului adusă de administrația Coliban.

„Am văzut că, de 4 ani, orașul bate pasul pe loc! I-am pus lui Coliban, la dispoziție, toată experiența și toată priceperea mea, dar niciodată nu mi-a cerut sfatul.
M-a durut să văd cum toată munca începută de mine a fost aruncată la coșul de gunoi de oameni care nu au înțeles niciodată administrația.
Brașovul a pierdut finanțări de sute de milioane de lei, de zeci de milioane de euro. Eu am lăsat un oraș pe picioarele lui și aveam un grad de îndatorare de sub 2%. Aveam un buget sustenabil, cu care se putea finanța proiecte de parcări, investiții în sănătate și proiecte de infrastructură. Astăzi, Brașovul are un buget sugrumat de incompetență și este îndatorat, fără motiv, de administrația Coliban și Boghiu.

Candidez  pentru că, în ritmul acesta, cu Coliban și Boghiu la primărie, se va distruge tot ce s-a construit în ultimii 20 de ani!”, a declarat George Scripcaru, în cadrul conferinței.