Acasă Local VIDEO. Flavia, dacă ai luat pomană, nu trebuie neapărat să afle și...

VIDEO. Flavia, dacă ai luat pomană, nu trebuie neapărat să afle și brașovenii ce faci tu prin deplasările în străinătate!

0
RemasterDirector_18da6b0cf

Consiliul Local Brașov a devenit mai nou o sală de organizat parastase. Cum două reprezentante ale sexului frumos din Consiliul Local au plecat la o plimbare prin străinătate, chipurile în interesul comunității, prezența la ședința ordinară s-a realizat online. Este vorba despre viceprimărița Flavia Boghiu(USR) și Alexandra Crivineanu, consilier local(PSD).

Numai că,  ”gura păcătosului adevăr grăiește”. Astfel, fără să își dea seama că va fi auzită de aleșii locali, dar și de toți brașovenii care urmăreau ședința Consiliului Local, viceprimărița și-a dat drumul la gură! ”I-am luat pomana” ! Imediat a venit și replica colegei de ”plimbare” care a exclamat ”Da?” după care a urmat un râs puternic.

Cu alte cuvinte, viceprimărița trage ”greu” în aceste delegații. Oare ce își imaginează brașovenii când aud atâta bătaie de joc, ce cred ei că fac aleșii locali în aceste delegații, în afară de poze cu care se laudă pe conturile personale?

Oare când vor vedea brașovenii și rezultate în urma acestor delegații? Precizăm că în ultimii ani, în administrația USR s-au spart o mulțime de bani publici pe delegații, unele fiind și de 10 zile.

foto: Facebook Flavia Boghiu

YouTube video

Articolul precedentCompetiția Trofeul Ion Țiriac de la Braşov, dotată cu premii în valoare de 25.000 USD şi 25 de puncte ATP, debutează duminică la Baza Sportivă Olimpia
Articolul următorRezultate BACALAUREAT 2023!
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.